Bemutatkozás

Bemutatkozás

Puskás Sándor vagyok, fodrászmester. 1993-ban végeztem el a fodrász iskolát: a szakma nagymestereitől sajátítottam el a hajszobrászat legfontosabb alapfogásait. Szombati Ferenc mesterfodrásztól – aki többek között a borbélyok mestere is – a férfi fodrászat, Tárnoky Laci bácsitól – minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere – pedig a női fodrászat fortélyait tanultam meg.

A szakmám a hobbim, nagyon boldoggá tesz, hogy olyan munkát végezhetek, ami nekem és a vendégeimnek is örömet okoz! Fodrászként a legfőbb motivációm a vendégeim maximális kiszolgálása és a számukra legmegfelelőbb frizura elkészítése, legyen szó hajvágásról vagy egy szín megalkotásáról.

Képesítéseim

MASTERCARD COLORIST MESTERKÉPZÉS

 

A hajfestést bízza profi mesterre, Ombre, Balayage, Babylight technikák, melírok és színkorrekciók végzése.

MESTERLEVÉL

A fodrász mesternek egy magasabb szintű iskolát kell elvégezni ahhoz, hogy megkaphassa a mesterlevelet és használhassa a fodrászmester titulust.

Ez jelenleg a legmagasabb iskolai végzettség a fodrász szakmában.

Vagyis a mesterlevél megszerzéséhez mesterszintű, államilag elismert, gyakorlati és elméleti vizsgát tett. Iparkamara által kiállított mesterlevéllel rendelkezik.

BÁZIS HAJVÁGÓ TANFOLYAM HAJAS LÁSZLÓVAL

 

“Az alap hajvágó tanfolyamon ismertetjük az összes szakmai kifejezést és azok magyarázatait, illetve megtanítjuk tanítani a hajvágás tudományát.

Ezért ez egy nélkülözhetetlen program melyet minden fodrásznak, végzős tanulónak, szakoktatónak ajánlok, hogy mindig biztos legyen az újdonságok megértésében és megoldásában.

A bemutató során ismertetjük és megmutatjuk a négy alaphajvágást.

A bemutató végeztével modelleken, gyakorlatban alkalmazzuk a tanultakat.”

KREATÍV-HALADÓ HAJVÁGÓ TANFOLYAM HAJAS LÁSZLÓVAL

“Alap hajvágási technikákra épülő képzés, ahol a fejforma megfigyelésétől, egészen a kész frizura megszületéséig tanuljuk meg a lépéseket, hasznos tippekkel.

A bemutató végeztével modelleken, gyakorlatban alkalmazzuk a tanultakat.”

Kapcsolat

Margit krt. 3.
Budapest, 1027

H-P: 08:00 – 19:00
SZ: 09:00 – 13:00
V: Zárva

Megközelítés

Tömegközlekedéssel

Az üzlet közlekedési csomópontban helyezkedik el: villamos, HÉV, több busz is elhoz hozzám. Hogy könnyebb legyen eljutni, tervezd meg útvonalad itt: BKK futár

Autóval

Ha mégis autóval érkeznél, készülj föl, hogy nem lesz könnyű megállnod! Biztos lehetőségként az Autó Klub nyilvános parkolóhelyét ajánlom (1024 Budapest, Rómer Flóris u. 4.), ami 5 perc sétára van az üzlettől. Igaz, hogy fizetős, de helyet könnyebb találni.